Praktisk om holdene, afbud mm:

Der kan være uger hvor du er forhindret i at deltage på det hold du har meldt dig til. Og når først man er blevet afhængig af sin ugentlige yoga er det jo ærgerligt! Så er du altid velkommen til i stedet at forespørge om det er muligt, at deltage på et af de andre hold i den uge.

Her kan du se en oversigt over mine hold.

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til mig, hvor du skriver navn, adresse, tlf-nr. og hvilket hold du gerne vil tilmeldes. Du finder kontaktoplysninger nederst på siden. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til mig og høre nærmere om mine hold og min undervisning. Efter sæsonstart er du også altid velkommen til at kontakte mig og høre, om der er ledige pladser.

 

     Mandag    

     Tirsdag         
Onsdag    
     Torsdag    
     Fredag    

 

 

 

Balladen

 

17.00-18.30

19.00-20.30

 


 

 

 

Balladen

 

14.30-16.00

 

 

 Det praktiske:

Holdene starter i uge 3. Du er også velkommen efter sæsonstart, hvis der er ledige pladser! Nedenfor finder du priser og antal undervisningsgange for de forskellige hold.

Prøveabonnement 3 gange yoga: 250 kr. Drop-in-pris: 100 kr./gang

 

 

   Tirsdag   

 

 

Balladen

Thurø

  

   15 gange  

1350 kr.

 

Fredag

 

Balladen

Thurø

 

15 gange

1350 kr.

 

 

Nb. Der er ikke undervisning i uge 7 og 10. Der er heller ikke yoga i uge 22, hvor du til gengæld har mulighed for at forkæle dig selv, ved at tage med på retreat: Yoga og bevidst nærvær - på Symi i Grækenland.